top of page
recycled-paper-texture-background.jpg

Hallo, ik ben Virginie, 36 jaar en trotse mama van Lara, Marie en Finn.

Bovenop mama zijn, geloof ik sterk in de kracht van fotografie om herinneringen levendig te houden en emotionele connecties te versterken.

Als moeder begrijp ik maar al te goed hoe snel de tijd voorbij vliegt. Daarom vind ik het zo belangrijk om moeders in the picture te zetten. Vaak zijn zij degene die altijd achter de camera staan en te weinig op de foto staan. Ik ben er trots op dat ik die momenten voor jou kan vastleggen.

Zelf ben ik van nature ook een beetje verlegen en onzeker en daarom heb ik soms ook echt veel moed nodig om voor de camera te staan. Dus lieve mama, je bent niet alleen, I feel you!

 

Toch vind ik het belangrijk om als mama ook op de foto te staan. Onlangs realiseerde ik mij dat een kind van de eerste jaren van zijn leven geen actieve herinneringen meer zal hebben. De herinneringen van de eerste 5 jaar van zijn of haar leven worden enkel gevormd aan de hand van verhalen en (je raadt het al) foto’s.

Dus stel je voor dat je de tijd even kon laten stilstaan. Dat er een pauzeknop bestond zodat je nog even langer van deze bijzondere periode in jullie leven kon genieten en voor altijd kon bewaren. Dat je voor altijd kon terugblikken …

Als fotografe is het mijn missie om voor jou een kleine tijdscapsule te bezorgen. Ik wil beelden creëren waar je voor altijd naar kunt terugblikken en die je weer dat ene moment in je leven laten herbeleven.

Jouw liefde, vreugde en verbondenheid verdienen het om gezien en vereeuwigd te worden. En geloof me, met de tijd wordt dit enkel nog maar waardevoller!

Ik leer je graag kennen, dus aarzel niet om mij te contacteren voor meer info.

Liefs,

Virginie 

Fotografie Virginie

Foto's:

Michelle Janssens

Annelies Vandoorne

Fotografie Virginie zwangerschap

Over Mijzelf

bottom of page